Facebook    Twitter
Your Choice Catering Nunspeet Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Energieweg 24
8071 DA Nunspeet
tel. 0341 - 744068

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Wijnproeverijen

wijn en spijs avond

 


Your Choice Catering Nunspeet - Wijnproeverijen

Your Choice Catering Nunspeet heeft een bourgondische inslag. We houden van eten en natuurlijk van een goed glas wijn. Onze sommelier kan voor u een wijnproeverij verzorgen waar u en uw gasten heel veel plezier aan zullen beleven. Wilt u eens een wijnproeverij organiseren als onderdeel van een leuke personeelsdag of een ludieke reünie met uw familie? Dat kunnen we bij Your Choice Catering Nunspeet met verve voor u regelen. Gezellig, vakkundig en gepassioneerd, dat zijn de vakmensen die uw wijnproeverij tot een gegarandeerd succes zullen maken!

Wijnproeverij - enthousiasme en plezier

Your Choice Catering Nunspeet organiseert een wijnproeverij niet als op zichzelf staand event. We beschikken namelijk niet over een eigen wijnassortiment, vandaar dat wij een wijnproeverij alleen kunnen aanbieden als deel van een van onze cateringconcepten. Heeft u een jubileum of een personeelsdag? Dan is een wijnproeverij een mooie aanvulling op de festiviteiten. Your Choice Catering Nunspeet kan een wijnproeverij aanbevelen bij bijvoorbeeld een familiefeest, een private dinner of een teamevent met uw medewerkers en collega's. Wilt u weten wat wij op dit vlak voor u kunnen doen? Bel of mail ons dan vandaag nog. U bent tot niets verplicht!

Wijnproeverij - met een lekker hapje

Your Choice Catering Nunspeet komt u graag tegemoet als het gaat om de ideale combinatie van wijn en spijs. Zo hebben we alvast drie, in onze ogen, perfecte arrangementen samengesteld die passen bij uw wijnproeverij. Heeft u andere wensen? We overleggen graag samen met u over eventuele aanpassingen, ook als het om uw budget gaat.

De 3 wijn- en spijsarrangementen vindt u hieronder:

Spijzen Standaard Spijzen Extra Spijzen Luxe

Wijnproeverij - wijnen van over de hele wereld

Your Choice Catering Nunspeet kiest wijnen voor u uit die behalve uit de bekende wijngebieden in Frankrijk, Duitsland en Spanje, uit landen als Australië, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika komen. Zo maken we samen met u een wereldreis van wijngebied naar wijngebied. Voor de wijnproeverij moet u rekenen op een drie uur durende activiteit, waarbij ons team u natuurlijk ook verwent met de meest lekkere hapjes.

De kosten voor de wijnproeverij zijn € 20,- p.p. exclusief de kosten voor de sommelier.

Wijnproeverij - smullen en genieten

Bij Your Choice Catering Nunspeet houden we van het goede leven, net als u. Wat te denken bijvoorbeeld van een wijnproeverij vergezeld van een tapastableau of een kaasassortiment waar u helemaal blij van wordt? Wijn, kaas en hartige hapjes zijn altijd de beste ingrediënten voor een sociale happening dat bij iedereen nog lang in het geheugen gegrift zal zijn. Juist vanwege het sociale karakter dat van de wijnproeverij, organiseren we deze het liefste voor een wat grotere groep. Mogen wij u verwelkomen bij een wijnproeverij? Neem contact met ons op en we heffen binnenkort samen het glas!