Facebook    Twitter
Your Choice Catering Nunspeet Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Energieweg 24
8071 DA Nunspeet
tel. 0341 - 744068

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Entertainment

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Nunspeet - Entertainment

Uw bruiloft, jubileum of uw bedrijfsopening moet natuurlijk vergezeld gaan van het nodige vertier en amusement. Your Choice Catering Nunspeet regelt voor u het juiste entertainment bij elk event en bij ieder feest. Wat is een feest immers zonder muziek en activiteiten? Live muziek, een feest DJ, een clown, u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen ervoor zorgen. Daarmee maken we uw feest nét even wat leuker!

Entertainment - vermaak voor jong en oud

Your Choice Catering Nunspeet verzorgt vermaak voor jong en oud. Uw wensen staan daarbij centraal, net zoals dat bij al onze cateringconcepten het geval is. Onze allround dienstverlening kent nauwelijks grenzen. Eten, drinken, materialen en entertainment, u kunt uw hele feest bij ons onderbrengen. Heeft u uw zinnen gezet op een speciale band of een apart duo? Of wilt u een activiteitenmiddag organiseren voor uw personeel? Misschien een look-a-like van een bekende Nederlandse zanger? Laat ons weten wat u wilt en wij maken het mogelijk!

Entertainment - antwoord op elke cateringvraag

Iedere cateringvraag proberen wij zo goed mogelijk te beantwoorden. Aarzel dus niet om ons te vragen wat u wilt, want wij zijn niet snel verlegen om een antwoord. Your Choice Catering Nunspeet beschikt over een enthousiast team dat altijd in de startblokken staat om u te voorzien van advies en service. Zowel wat betreft live muziek als voor wat betreft DJ's kunnen wij putten uit een groot netwerk. Wilt u een country & western band? Of liever een klassiek combo? Had u graag animatie voor de kleintjes? Wij leuken uw familiefeest of uw bedrijfsuitje op met precies het passende entertainment. Uw gasten zullen zich amuseren en u hoeft daar zelf nauwelijks iets aan te doen, want wij nemen u alles uit handen!

Entertainment - professioneel met hart voor uw feest

Your Choice Catering Nunspeet is een professioneel cateringbedrijf met hart voor uw feest. Wij stellen uw wensen centraal en gaan tot het uiterste om ervoor te zorgen dat u nergens omkijken naar heeft. Goed luisteren naar de klant is de basis voor een perfect feest of event, waarbij op elk detail gelet wordt en alles klopt. Afspraken die wij met u maken, zijn in beton gegoten. Wij zeggen niet alleen wat we doen, we doen ook wat we zeggen!

Zonder deze instelling zou het niet gelukt zijn om in de afgelopen twintig jaar een cateringbedrijf op te bouwen dat tot de top behoort in Nederland. Ons relatienetwerk is inmiddels uitgegroeid tot een enorm bestand en wij maken daar op een positieve manier gebruik van om u het best mogelijke aanbod te kunnen doen. Dat geldt niet alleen voor het entertainment aanbod, maar ook voor uw budget. Onze tarieven kunnen absoluut concurrerend worden genoemd en dat is in deze dure tijden nooit verkeerd, toch?

Pak de telefoon of laat een bericht achter in onze mailbox als u meer wilt weten. Wij staan altijd voor u klaar!

U belt gratis met 0800 4890 489 of u vult ons contactformulier in. U krijgt zo snel mogelijk een reactie.