Facebook    Twitter
Your Choice Catering Nunspeet Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Energieweg 24
8071 DA Nunspeet
tel. 0341 - 744068

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfsfeest - receptie

Bedrijfsfeest

Swingende Champagnière

 


Your Choice Catering Nunspeet - Bedrijfsfeesten

Uw bedrijf is jarig? Uw personeel is toe aan het jaarlijkse personeelsuitje? Met Your Choice Catering Nunspeet heeft u voor elke aanleiding de juiste keuze gemaakt. Onze bedrijfsfeesten zijn supergoed georganiseerd en bieden voor elk wat wils. Bent u op zoek naar een cateraar die niet alleen de hapjes en de drankjes tot in de puntjes verzorgt, maar ook de andere zaken kan regelen die bij een bedrijfsfeest komen kijken? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want die heeft u hier gevonden! Ons motto is dat niets onmogelijk is. Wij zijn u graag van dienst bij elk aspect van uw bedrijfsfeest, van de culinaire kant tot en met het passende entertainment en de beste partymaterialen. Van een intiem, klein feestje tot een spetterend dansfeest voor honderden gasten, uw bedrijfsfeest zal nog lang onderwerp van gesprek zijn!

Bedrijfsfeesten - u bent aan zet

Your Choice Catering Nunspeet biedt service op elke gebied. Ons kenmerk is dat wij maatwerk leveren en u alles uit handen nemen, zodat u kunt genieten van uw eigen bedrijfsfeest. Wat u ook in gedachten heeft, u bent aan zet. Van de hapjes tot en met de muziek en de activiteiten, u kunt alles bij ons onderbrengen. Geen gestress en geen slapeloze nachten voor u, want u kunt erop vertrouwen dat wij alles zo uitvoeren als we dat afgesproken hebben. Met de nodige flexibiliteit en creativiteit zorgen we ervoor dat uw personeelsuitje of uw zakelijke bijeenkomst een extra dimensie krijgen. Wij regelen zelfs een live band, een stormbaan of een activiteitenmiddag. Bel ons als u vragen heeft en wij nemen alle tijd voor u!

Bedrijfsfeest - zakelijke bijeenkomst

Wij hebben dienstverlening in ons DNA zitten en gaan bij geen enkele opdracht over een nacht ijs. Onze ervaring gaat al twintig jaar terug in de tijd en daar maken wij het u gemakkelijker mee. Maatwerk en communicatie zijn de kern van onze bedrijfsvoering, waarmee we ons onderscheiden van andere cateringbedrijven. Barbecueën, borrelen, een wijnproeverij, een actief dagje in de buitenlucht, u bent degene die het bepaalt. Bovendien kan ons team u voorzien van elke vorm van entertainment die u graag wilt. Een live band, een discoband of een jazzcombo? U zegt het maar, wij regelen het!
Mocht u specifieke vragen hebben over materialen, catering, locaties of andere zaken, aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor u!

Bedrijfsarrangementen voor elk event geschikt

Your Choice Catering Nunspeet kan elk bedrijfsarrangement aanbieden dat u wenst. Op cateringgebied hebben wij een groot assortiment waarin daadwerkelijk iedere smaak en elke voorkeur vertegenwoordigd is. En mocht u desonddanks nog andere wensen hebben? Dan proberen wij daar zoveel mogelijk bij aan te sluiten.
Laat u verrassen door de vele opties die u tegenkomt op onze site en als er iets is dat u wilt weten, pakt u gewoon de telefoon. Elk bedrijfsfeest is uniek, vandaar dat wij daar ook het liefst persoonlijk met u over praten. Hoe lang is de gastenlijst? Waar is de locatie? Moeten wij de locatie voor u vinden? Wilt u een totaalconcept of alleen enkele onderdelen? Uw verlanglijstje en uw budget zijn leidraad bij het maken van onze afspraken. En bij ons geldt nog altijd: afspraak is afspraak!

Gastvrij en toegankelijk

Your Choice Catering Nunspeet zet haar expertise en ervaring graag in om u terzijde te staan bij iedere stap. In aanloop naar uw bedrijfsfeest denken wij graag mee over ieder aspect. Een gastvrije ontvangst met rode loper en een glas prosecco kan ons team met plezier voor u regelen. Onze mensen hebben gastvrijheid en plezier in hun werk in hun dna zitten, dus u kunt er verzekerd van zijn dat wij uw gasten een warm welkom bereiden. Dat kan op een formele manier, maar het kan ook op geheel eigen wijze. Met humor, een kwinkslag of een act verwelkomen we uw gasten op een ludieke manier. En desgewenst doen we na afloop ook weer iedereen uitgeleide op een bijzondere manier.

Meer informatie?

Your Choice Catering Nunspeet laat uw bedrijfsfeest het event van het jaar worden. Vanaf ons eerste gesprek tot en met het laatste bord dat afgewassen wordt, maken wij van uw feest onze zorg!

Bel of mail ons vandaag nog als u informatie of een vrijblijvende offerte wilt. Bijna niets is voor ons te gek!