Facebook    Twitter
Your Choice Catering Nunspeet Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Energieweg 24
8071 DA Nunspeet
tel. 0341 - 744068

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


barbecue zalm

Barbecue

BBQ Steak

 


Your Choice Catering Nunspeet - Barbecue

Barbecue het hele jaar door

Barbecueën gedurende het hele jaar? Jazeker, bij Your Choice Catering Nunspeet krijgen wij niet alleen bij hogere temperaturen de barbecuekriebels, maar het hele jaar door. Een barbecue past volgens ons niet alleen bij warme zomermaanden, maar ook bij koele herfstavonden en zelfs koude wintermaanden. Heeft u zin in een lekker barbecuefeestje? Bel of mail ons dan vandaag nog!

Barbecue met de perfecte apparatuur

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een kolenbarbecue of naar de comfortabele gasbarbecue, onze apparatuur is zonder meer in prima conditie en veilig in gebruik. De optimale smaak van uw barbecuevlees en - vis is zonder meer gegarandeerd bij al onze barbecues. Your Choice Catering Nunspeet heeft niet alleen prima apparatuur, maar ook een topteam en de beste producten om van uw barbecue een smulfestijn te maken. En de prijs van zo'n geweldig feest valt reuze mee! U heeft namelijk al een lekker barbecuepartijtje geregeld voor een bedrag vanaf € 13,50 per persoon.

Barbecue voor jong en oud een feest

De meestal mannelijke barbecuefanatiekelingen die denken dat alleen zij de kunst van het grillen beheersen, moeten we helaas teleurstellen. Met onze barbecues en onze producten kan jong en oud barbecueën dat het een lieve lust is.
De vlees-, vis en groenteproducten leveren wij dagvers bij u aan. Heerlijk gemarineerd en gekruid. Ook de sausen en salades zijn huisgemaakt en bevatten uitsluitend verse ingrediënten. En heeft u bijzondere verzoeken of speciale wensen? Gewoon vragen! Wij staan altijd open voor al uw wijzigingen en al uw suggesties. Zelfs als u wilt dat iemand van ons bedrijf achter de barbecue plaatsneemt, doen wij dat graag voor u!

Barbecue - ons aanbod

Wij hebben alvast drie standaard barbecuepakketten voor u geselecteerd die perfect van samenstelling zijn. Dat betekent echter niet dat u geen eigen keuze mag maken. Your Choice Catering Nunspeet staat voor flexibiliteit en creativiteit. De BBQ pakketten zijn een soort leidraad waarmee u zelf aan de slag mag gaan en naar hartenlust in mag wijzigen. Wat uiteindelijk op uw bord belandt, is geheel aan u. Klik hier voor onze pakketten:

BBQ Standaard BBQ Extra BBQ de Luxe

Barbecue - materialen en meer

Ons team bestaat uit bevlogen vakmensen die uw barbecue tot een waar culinair feest maken. Zij zorgen ervoor uw garnalenspiesjes, steaks, zalmmoten en grillworstjes perfect op smaak blijven op de barbecue. Maar wij doen meer. Is uw locatie nog wat kaal? Heeft u nog bescherming tegen de regen nodig? Your Choice Catering Nunspeet kan u de noodzakelijk materialen leveren zoals partytenten, tuinverlichting, koelkasten en bloembakken. Zo is het totaalplaatje helemaal aan ons. Wij doen zelfs de afwas voor u!

Barbecue past bij iedere gelegenheid

Bij Your Choice Catering Nunspeet reserveert u een barbecue die past bij iedere gelegenheid. Lekker eten verhoogt namelijk de feestvreugde, net als muziek en entertainment dat doen. Dat een barbecue een sociaal gebeuren is, hoeven we u niet uit te leggen. Waar wacht u dus nog op? Laat u helemaal vrijblijvend informeren over onze uitgebreide mogelijkheden.

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in. We spreken elkaar snel!