Facebook    Twitter
Your Choice Catering Nunspeet Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Energieweg 24
8071 DA Nunspeet
tel. 0341 - 744068

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


beautifull blackPrivate dinners

 


Your Choice Catering Nunspeet - Private dinners

Private dinner - ultieme luxe in uw eigen huis

Een heerlijk sterrenmenu gewoon in uw eigen huiskamer, dat is dankzij Your Choice Catering Nunspeet binnen handbereik! Een super diner bereid in uw eigen keuken en geserveerd in uw eetkamer of op een andere locatie van uw keuze is niet langer een droombeeld. Onze chef komt met zijn keukenbrigade naar u toe en kookt de sterren van de hemel zonder dat u zelf één vinger hoeft uit te steken. Hoe mooi is dat?

Private dinner - zes, zeven of acht gangen?

Uw wensen staan centraal bij een private dinner. U kiest zelf de ingrediënten, het aantal gangen, de wijn en alle andere zaken. U heeft nergens omkijken naar, behalve naar uw tafelgenoten. Heeft u een origineel cadeau nodig voor iemand die u na aan het hart ligt? Denk dan eens aan een private dinner als ultiem geschenk. Uw partner, vrienden, gezinsleden of uw zakenrelaties zullen zeer zeker verrast zijn over een dergelijk privé diner. We bespreken alles persoonlijk tot in detail met u, zodat er niets aan het toeval overgelaten wordt. Wij beloven u een spectaculaire culinaire avond die voor iedereen een schot in de roos is!

Menu inpressie        

Private dinner - een lust voor tong, neus en oog

Your Choice Catering Nunspeet laat u in de ongedwongen sfeer van uw eigen huis of elders genieten van gerechten die een lust vormen voor al uw zintuigen. Wij vinden daarbij niet alleen de smaak belangrijk, maar ook de presentatie. Een intieme, romantische sfeer of een ongedwongen vriendschappelijke ambiance, precies zoals u het wilt, verzorgen wij de styling. U hebt de vrijheid om zo te dineren als u dat het prettigst vindt. Geen andere gasten die luidruchtig zijn, geen ongezellige verlichting en geen stuurse serveersters. En het beste van alles? Wij zorgen niet alleen voor het diner en alles dat erbij komt kijken, maar wij ruimen ook nog achteraf alles netjes op! Uw keuken zal er na afloop misschien zelfs beter uitzien dan voor het diner, geweldig, toch? De kok zal u bovendien tijdens het private dinner voorzien van alle informatie. Hij kan namelijk niet alleen smakelijk koken, maar net zo smakelijk vertellen over zijn vak. U beleeft een diner waar u nog heel lang met plezier aan terugdenkt, dat kunnen we zonder problemen alvast voorspellen.

Private dinner - mobiele keuken

Your Choice Catering Nunspeet hoeft niet perse in uw keuken te werk te gaan. Wilt u een private dinner op een andere locatie of heeft u niet alle apparatuur ter plaatse? Dan nemen wij die gewoon mee. Mobiel en flexibel als wij zijn, is dat geen enkel probleem. Bel ons als u zich afvraagt of een private dinner op de locatie van uw keuze überhaupt mogelijk is. U zult aangenaam verrast zijn!

Private dinner - wat kost dat nou?

Een private dinner is bij uitstek een sociaal gebeuren. Daar wilt u met uw eigen gekozen gezelschap van genieten. Your Choice Catering Nunspeet bereidt een private dinner voor een groep vanaf acht personen of vanaf een bedrag van € 500,00. In onderling overleg stellen we het menu en het aantal gangen samen, zodat u vooraf exact weet wat u uiteindelijk kwijt bent. Bedenk dat een private dinner een heel mooi cadeau kan zijn voor iemand die u dierbaar is en het verdient om eens in de watten te worden gelegd.

Make a Wish Nederland Wens Diner

Sinds 2013 is Your Choice Catering de huiscateraar van de stichting Make a Wish. Naast een heleboel leuke initiatieven die wij gezamenlijk bedenken met betrekking tot de wensen van de kinderen, steunen we deze stichting financieel door van de opbrengst van elk private dinner 15% te doneren.

U legt niet alleen uzelf en uw gasten enorm in de watten met een private dinner, maar u doet er dus ook nog iets heel positiefs mee! Voor meer informatie over deze prachtige ervaring die 'private dinner' heet, pakt u gewoon de telefoon of vult u ons contactformulier in. Onze offertes zijn geheel vrijblijvend. We wensen u nu al smakelijk eten!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul ons contactformulier in.