Facebook    Twitter
Your Choice Catering Nunspeet Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Energieweg 24
8071 DA Nunspeet
tel. 0341 - 744068

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Lunch Buffet

warm buffet


 


Your Choice Catering Nunspeet

Buffetten - zo veel keus!

Your Choice Catering Nunspeet heeft een zeer breed aanbod aan buffetten. Buffetten die passen bij elk feest en elk event. Onze kok stelt de buffetten persoonlijk met u samen als u dat wilt, want onze buffetten zijn meer dan alleen catering. U kunt hier op uw gemak de buffetten bekijken die we zorgvuldig voor u samengesteld hebben en daarna bepaalt u zelf wat u wilt. Voor iedere smaak, ieder event en iedere portemonnee hebben wij een passend buffet, dat garanderen wij u!

Buffetten - professioneel, perfect verzorgd en uitgebreid

Your Choice Catering Nunspeet krijgt met regelmaat te horen dat onze liefde voor eten terug te zien is in onze buffetten. En daar zijn we blij mee! Bovendien maken we maatwerk van elk buffet. Zoals we al onze cateringopdrachten benaderen, hechten we grote waarde aan persoonlijk contact en staan de wensen van onze klanten centraal. Zijn er speciale (dieet)wensen, aparte voorkeuren of heeft u andere vragen? Bel of mail ons en wij zijn er zeker van dat we er samen uit komen!

Buffetten - welk aanbod hebben wij voor u?

Veel kwaliteit voor een absoluut scherp tarief, dat bieden wij u in buffetvorm. Bent u op zoek naar het ideale buffet voor uw voetbalvrienden, uw familiedag of uw gouden bruiloft? Voor elke party en ieder bedrijfsevent kunt u bij ons het geschikte buffet vinden. Wij bewijzen keer op keer dat goede kwaliteit en een lage prijs elkaar niet hoeven uit te sluiten.

Klik op onze buffetten voor de nodige inspiratie:

Koude buffetten Koud / warm buffet Zelf buffet samenstellen
Flavours of the world Thema buffetten Lunch & Tapas buffet
Wereld buffetten Desserts buffet    

Voor wat betreft onze rekeningen, houden wij ervan om vooraf duidelijkheid te geven over wat u exact betaalt voor onze buffetten. Het is daarom belangrijk voor u om te weten dat alle genoemde prijzen die wij op onze site laten zien inclusief BTW en schoonmaak zijn. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, zonder gedoe.
Your Choice Catering Nunspeet brengt bovendien geen extra kosten in rekening voor serviesgoed, bestek en servetten.

Bel of mail ons vandaag nog voor een offerte. U bent helemaal nergens toe verplicht!

Ons gratis telefoonnummer is 0800 4890 489 en als u ons contactformulier invult, hoort u zo spoedig mogelijk van ons. Wij staan graag voor u klaar!