Facebook    Twitter
Your Choice Catering Nunspeet Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Energieweg 24
8071 DA Nunspeet
tel. 0341 - 744068

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Bedrijfscatering

 


Your Choice Catering Nunspeet - Bedrijfscatering

Zoals u weet, bent u voor feesten en partijen bij ons aan het juiste adres. Maar ook voor zakelijke catering kunt u bij ons uitstekend terecht. Your Choice Catering Nunspeet verzorgt lunches, warme maaltijden, snacks en dranken op bestelling of op structurele basis. Heeft uw bedrijf, instelling of school zo af en toe bedrijfscatering nodig of wilt u uw bedrijfsrestaurant op een professionele manier uitbesteden?

Bedrijfscatering - uw keuze

Your Choice betekent uw keuze. Op elk gewenst moment kunnen wij u voorzien van de catering waar u behoefte aan heeft. In drukke tijden waarin het lunchen of avondeten erbij inschiet zijn wij er net zo goed als in alle andere gevallen. Zo af en toe een lunch, een zakelijke brunch of een gezonde warme maaltijd is voor ons geen enkel probleem. En wilt u uw bedrijfsrestaurant laten exploiteren of bevoorraden door ons? Ook daar zijn wij uitstekend toe in staat. Spaar tijd en geld door het buiten de deur eten te beperken en laat Your Choice Catering Nunspeet u alles uit handen nemen. Wilt u meer weten over onze bedrijfscatering? Bel ons of stuur ons een contactmail; wij staan voor u klaar!

Bedrijfscatering op maat - ook wat uw portemonnee betreft

Your Choice Catering Nunspeet Culemborg heeft maatwerk in haar bedrijfs dna zitten. Ons team is service- en klantgericht. Wij denken altijd tien stappen vooruit waardoor u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Hoe klein of hoe groot uw bedrijf ook is, wij benaderen iedere opdracht met toewijding en vakmanschap. Catering, styling en logistiek zonder poespas. Het was nog nooit zo eenvoudig om uw mensen te voorzien van een uitgebalanceerde, gezonde lunch of warme maaltijd. Met ons bezorgt u uw personeel de goede energieboost die nodig is om nog een tandje bij te zetten. En de prijs? Die zou u nog weleens kunnen verbazen zo laag als die is!

Bedrijfscatering - verhoog uw arbeidsproductiviteit

U weet dat er steeds meer aandacht is voor een gezonde leefstijl. Als werkgever of hoofd van een school of instelling bent u begaan met het welzijn van uw mensen. Daar profiteert u tenslotte ook van! Als men kan sporten en gezond kan eten, is de arbeidsmoraal en het welzijn zeer veel groter dan wanneer dat niet kan. Gun uw personeel de luxe van een pauze waarin men even naar buiten kan en kan genieten van een gezonde maaltijd. Uiteindelijk plukt u daar ook de vruchten van, nietwaar?

Voorbeeld: dagelijkse lunch vanaf 60 personen

Prijs vanaf € 6,65 p/p all-in (60 personen op basis van contractlevering)

  • Diverse soorten brood en broodjes, krentenbollen, knäckebrood en ontbijtkoek
  • Kaasplateau met diverse kazen (waaronder Franse kazen en gezonde, vetarme varianten)
  • Vleeswarenplateau met diverse (magere) vleeswaren en filet American
  • Verse salade, smoothies en vers fruit, vruchtensap
  • Zuivel: melk, karnemelk, yoghurt
  • Serviesgoed

Your Choice Catering Nunspeet kan dit aanbod uiteraard aanpassen aan uw specifieke wensen. De prijzen en de invulling kunnen we in onderling overleg bepalen. Bel ons vandaag nog voor een aanbod op maat. U bent verder tot niets verplicht!