Facebook    Twitter
Your Choice Catering Nunspeet Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Energieweg 24
8071 DA Nunspeet
tel. 0341 - 744068

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Walking Dinners

Amuses

Amuses Walking Dinner

 


Your Choice Catering Nunspeet - Walking dinner

Of wij bij Your Choice Catering Nunspeet de boel een beetje door elkaar halen? Nee hoor, een walking dinner is namelijk geen lopend buffet. Wat het dan wel is? Een van de meest populaire cateringconcepten van de afgelopen jaren! Met een walking dinner krijgt u een uitgebreid assortiment aan gerechtjes naar keuze, geserveerd op handzame bordjes terwijl u en uw gasten zich vrij door de feestlocatie kunnen verplaatsen. Your Choice catering Nunspeet regelt zo'n walking dinner bij ieder feest en elk event. Want het is een geschikt concept voor iedere gelegenheid!

Walking dinner - rondlopen en socializen

Wat een walking dinner zo populair maakt, is het feit dat iedereen van een smakelijk diner geniet zonder aan een tafel gekluisterd te zijn. Your Choice Catering Nunspeet zorgt ervoor dat uw gasten lekker kunnen rondlopen en solializen, terwijl ze genieten van een aantal gangen die bestaan uit hoogwaardige, lekkere gerechten. Het eten loopt met u mee, als het ware. Onze kok bereidt ter plekke de heerlijkste menu's, bestaande uit bijvoorbeeld 6, 7 of 8 gangen, geserveerd op een aantrekkelijke manier. Your Choice Catering Nunspeet laat uw feest helemaal opleven met een walking dinner.

Walking dinner - uniek concept

Tijdens het walking dinner maakt de keukenbrigade van Your Choice Catering Nunspeet hapjes voor u en uw gasten die uniek en zeer bijzonder zijn. Wat had u gedacht van zalmtartaar met mierikswortel mayonaise? Of kwartelboutjes met truffel of een zalig geitenkaasje uit de oven. Een echte aanrader is overigens onze originele en authentiek brie-soep! Your Choice Catering Nunspeet laat u proeven met al uw zintuigen, want elk gerecht wordt op een mooie manier gepresenteerd en opgediend.

Walking dinner - het assortiment

Hoe u uw walking dinner graag samen wilt stellen, bepaalt u in onderling overleg met Your Choice Catering Nunspeet. Ons assortiment is uitgebreid en bevat voor iedere smaak genoeg inspiratie. Onze ervaring leert dat acht gerechtjes gelijk staan aan een volwaardig diner. Dat aantal geeft iedereen de kans om elk menu onderdeel te proeven.

Exclusief walking dinner Chinees walking dinner Walking dinner

Walking dinner - speciaal drankenarrangement

Your Choice Catering Nunspeet maakt graag het totaalplaatje compleet. Vandaar dat wij de geserveerde gerechten vergezeld kunnen laten gaan van een drankenarrangement tegen een vriendelijk actietarief. Dat betekent dat u gebruik mag maken van onze speciale actieprijs vanaf € 7,50 per persoon voor ons Onbeperkt Hollands assortiment. Daar drinken we toch een glaasje extra op?

Walking dinner - wat kost dat?

Afhankelijk van wat u wilt, kost een walking dinner gemiddeld € 30,00 per persoon. Uiteraard is dat slechts een gemiddelde. Voor een exacte en dat een gemiddelde prijs van € 30,00 per persoon gangbaar is. Informeer naar de precieze kosten voor uw specifieke walking dinner door vrijblijvend te bellen of door ons een mail te sturen.

Bel ons op 0800 4890 489 of laat een bericht achter in onze mailbox.