Facebook    Twitter
Your Choice Catering Nunspeet Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Energieweg 24
8071 DA Nunspeet
tel. 0341 - 744068

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Party tent

Bedrijfsopening

Sushi wagen

 


Your Choice Catering Nunspeet - Bedrijfsopening

Your Choice Catering Nunspeet is de aangewezen partij om uw bedrijfsopening tot een geweldig geslaagd event te maken. Opent u een geheel nieuw bedrijf of staat uw bedrijf voor een verhuizing of een heropening in hetzelfde pand? Zo'n nieuwe start vraagt om een feestelijke inhuldiging! Een bedrijfsopening is een grootse gebeurtenis voor uzelf en uw mensen en dat wilt u delen met iedereen. Uw medewerkers, hun families, uw zakenrelaties en andere betrokkenen beleven met Your Choice Catering Nunspeet een bedrijfsopening waar men nog lang over napraat.

Bedrijfsopeningen vragen om maatwerk

Maatwerk is datgene dat Your Choice Catering Nunspeet levert op alle gebieden. Een bedrijfsopening is bij uitstek een gelegenheid die zowel persoonlijk als zakelijk bij u moet passen. Vandaar dat Your Choice Catering Nunspeet luistert naar uw wensen en kijkt naar de aard van uw bedrijf en de bedrijfscultuur bij de verzorging van uw (her)opening. We kunnen ons voorstellen dat u het te druk heeft om alles zelf te regelen, dus neemt ons team u zowel de catering als de hele organisatie uit handen. Your Choice Catering Nunspeet is perfectionistisch tot in het detail; ons culinaire aanbod is zeer breed en van hoge kwaliteit, net als onze expertise in het verzorgen van de entourage en het entertainment.

Uw bedrijfsopening is voor ons een totaalpakket

U heeft vast al nagedacht over hoe uw bedrijfsopening er uit zou moeten zien. Misschien heeft u daarbij al een concrete voorstelling of heeft u nog geen enkel idee. Your Choice Catering Nunspeet kan u in beide gevallen helpen om van uw bedrijfsopening een daverend succes te maken. Wij beschikken over een team dat bestaat uit vakmensen die hun mannetje (en vrouwtje!) in de catering business wel staan. Ze gebruiken hun vakmanschap om van uw bedrijfsopening iets heel speciaals te maken, dat staat vast. Your Choice Catering Nunspeet kan het totaalpakket bieden of slechts een enkel onderdeel, dat kan allemaal! Behalve de hapjes en de drank zijn we ook uw partner als het gaat het aankleden van de feestlocatie in elke stijl die u wilt, waarbij het geschikte entertainment ook door ons verzorgd kan worden.

Pannenbier:

Pannenbier Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie: Pannenbier is een term uit de bouw. Wanneer het hoogste punt van een gebouw is bereikt en de dakpannen gelegd kunnen worden, wordt bier geschonken dat door de opdrachtgever beschikbaar wordt gesteld. In sommige streken plaatst men wanneer het hoogste punt bereikt is een meiboom op de nok, meestal is het een vlag die blijft wapperen totdat het pannenbier is geschonken en gedronken. Een lang wapperende vlag duidt op een gierige opdrachtgever. Een bezem op het hoogste punt nadat de vlag gestreken is duidt erop dat er geen bier is geschonken (en geen fooi is gegeven).

Bedrijfsopening - moderne tradities

Een traditie als de 'hoogste punt viering' vinden we bij Your Choice Catering Nunspeet iets om zeker te koesteren! De 'hoogste punt viering' is een bijzondere en unieke gebeurtenis die u graag wilt vieren met iedereen die belangrijk is voor uw bedrijf. Misschien ziet u dit moment zelfs als bedrijfsopening en viert u het als zodanig. Your Choice Catering Nunspeet maakt van uw hoogste punt viering een happening voor jong en oud. Valt de hoogste punt viering samen met de wintermaanden? Trakteer uw medewerkers en andere genodigden dan op snert, pannenkoeken en chocolademelk! Of ga samen lekker haring happen! Onze creativiteit kent voor wat betreft een dergelijk evenement geen grenzen. Heeft u een suggestie of een eigen voorstel? Laat het ons weten, want voor Your Choice Catering Nunspeet vindt niet snel iets te gek…

Wilt u weten wat wij voor uw bedrijfsopening of uw pannenbierfeest kunnen betekenen? Bel of mail ons vandaag nog voor een vrijblijvende prijsopgave. Ons gratis telefoonnummeris 0800 489 0 489 of u vult ons contactformulier in. U hoort zo snel mogelijk van ons!