Facebook    Twitter
Your Choice Catering Nunspeet Bel Gratis

Zeg JA tegen Your Choice Catering en wij
bieden het bruidspaar met ouders of getuigen
een gratis proefdiner aan.Gratis Proefdiner
Vraag naar de voorwaarden

Wij steunen "Make a Wish Nederland"Klik op logo voor meer info

Energieweg 24
8071 DA Nunspeet
tel. 0341 - 744068

of bel gratis naar: 0800 - 099 2233

Mail ons

info@yourchoicecatering.nl


Recepties

Catering personeel


 


Your Choice Catering Nunspeet - Recepties

Voor een gezellige receptie waarbij alles soepel verloopt en niets aan het toeval wordt overgelaten, bent u bij Your Choice Catering Nunspeet aan het juiste adres. In de afgelopen jaren hebben wij zeer veel ervaring en vakmanschap opgedaan als het gaat om geoliede recepties waarbij de gasten zich welkom voelen en u volop tijd heeft om van alles te genieten. Ongeacht de omvang van uw gastenlijst of de aanleiding voor uw receptie, wij nemen u alles uit handen en maken van uw receptie een heuglijke belevenis waar u nog lang met plezier aan terugdenkt.

Recepties met nét dat beetje extra sfeer

Your Choice Catering Nunspeet is professional genoeg om u een receptie te bezorgen die niet alleen feestelijk, maar ook bijzonder en sfeervol is. Wij maken van elk detail werk en staan u met raad en daad terzijde. Niet allen de ontvangst van de gasten nemen wij voor onze rekening, wij zorgen voor de hapjes, de drankjes, de styling en eventueel het entertainment. U besteedt alles uit aan onze mensen en heeft verder nergens meer omkijken naar, behalve naar uw gasten. De receptie met de speciale ambiance is waar wij goed in zijn!

Ons aanbod

Met ons aanbod heeft u een uitgebreide keuze in culinaire variatie. Eigen inbreng is overigens altijd bespreekbaar. In onderling overleg passen we het receptie arrangement precies aan uw wensen aan. Maatwerk op elk gebied, dat is Your Choice Catering Nunspeet ten voeten uit! Kijk rustig welke pakketten wij voor u samengesteld hebben en aarzel niet om het ons te vragen als u iets anders wilt of meer informatie nodig heeft.

Klik hier voor onze receptie pakketten:

Party pakket
Your Choice
Koude
Borrelassortimenten
Warme Borrelassortimenten
Extra aanvulling        

Receptie met een speciaal drankenarrangement

De drankjes voor uw receptie kunnen we u tegen een absoluut scherp tarief bezorgen. Met onze speciale actieprijs voor ons "Onbeperkt Hollands" assortiment, profiteert u van een bedrag van € 7,50 per persoon all-in. Kijk hier voor ons complete drankenaanbod.

Drankenarrangement        

Receptie - materialen tegen een zeer lage meerprijs

In ons Hollandse kikkerlandje weet u nooit wat het weer gaat doen. U wilt natuurlijk wel dat uw gasten droog en warm van de receptie kunnen genieten! Voor partytenten van allerlei vormen en afmetingen kunt u dan ook bij ons terecht. Daarnaast beschikken wij over een heel scala aan andere materialen die u tegen een sterk gereduceerd tarief bij ons kunt huren. Katheders, microfoons, beamers, plantenbakken, u kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben het voor u in ons assortiment.

Materialen        

Receptie - meer weten?

Bent u net zo enthousiast over ons aanbod als wij dat zijn? Aarzel dan niet om ons vandaag nog te bellen met al uw vragen . Your Choice Catering Nunspeet informeert u graag uitgebreid over alle arrangementen en cateringmogelijkheden. We heten u van harte welkom!

Bel gratis 0800 4890 489 of vul het contactformulier in.